SCORE 240

31.01.2014 14:50


Poslední SCORE roku 2013 vyšlo v pondělí 30. 12. 2013. Redakroři časopi tak stihli vydat dvanácté číslo v roce 2013. Prosincové číslo jsme si mohli přečíst ke konci minulého roku. Podívejme se co se v něm nachází.

 

DVD

Začneme hrami, které jsou nedílnou součástí každého časopisu SCORE. V tomto čísle se nachází jedna z nejlepších stříleček na Xboxu a to tedy GEARS OF WAR, kterou si budete moci zahrát na vašich herních mašinách. Dále tu máme sérii čtyř her ISHAR COMPILATION. Samozřejmě se můžeme těšit na další díl SCORE Live, který najdeme v rubrice Od redakce. A v poslední řadě tu máme Servis kde najdeme Manuál k Isharu.

Časopis

Obsah časopisu si představíme právě teď. Při otevření časopisu na nás vykoukne obsah kde se dozvíme co nás vše čeká.

Prvé řadě je to ZOOM na hru HEROES OF THE STORM. Ve kterém najdeme rozhovor se Samem Didierem, který nám hru trochu víc přiblíží. Dále nás v ZOOMU uchvátí velký počet krásných obrázků přímo ze hry.

 

Do Recenze se nám vešel nový kousek od vývojářského studia Persha Studia. Distributor Wargaming.net vyslal nového zastupce do boje. A tím je free2play hra WORLD OF WARPLANES. Nová hra ve které si zalétáme v mnoha letecký strojích. Každá stroj si jako ve WoT ( World of Tanks) budeme moci vylepšovat a hrát společně spřáteli. Součastí jsou také zlaťáky a mnoho dalšího. Prostě je to úplně stejná hra jako WoT s tím rozdíle že se zde nepohybujete po pásech ani po ničem jiném na zemi, nýbrž dobýváte oblaka v letecký strojích. SCORE tuto hru ohodnotilo 75 %.

Další recenzi kterou najdeme ve SCORE 240 je recenze hry NEED FOR SPEED: RIVALS. SCORE nám prozrdí minimální požadavky pro hraní a poté už se vrhneme do čtení tří stránkové recenze. Zde najdem tři stejné obrázky, které nám zhodnotí kvalitu platforem Xbox One, PlayStation 4 a PC. V tomto pořadí je také kvalita, Xbox One má nejhorší kvalitu a PC se zdá být jednou z nejlepších. SCORE ohodnotilo hru 82 % což he už velmi slušné.

 

Ve SCORE 240 se také nachází několik stránek BEST OF 2013 a nebo třeba FLAME WAR. Ve FLAME WAR se dozvím oběti a vítěze sedmé konzolové války a mnoho dalšího. To BEST OF 2013 nás zaujmulo více. Ukázalo nám nejlepší hry roku a poté vyhodnotilo také další kategorie. Nejlepší hrou roku bylo samozřejmě označena sandboxová hra GTA V. Na druhé příčce se umístil Bioshock Infinite, který SCORE v březnu minulého roku hodnotila 96 % a to je skvělé. Třetí příčka patří exkluzivce pro PlayStation 3 a to je hra The Lastof Us. Jedna z nejdelších herních serií Rayman má svého zastupce na čtvrté příčce a tím je Rayman Legends. A teď páté místo hra, která už je šestá v jedné nejlepší herní sérii a tím je hra Assassin's Creed IV: Black Flag, která je hodnocena jako nejlepší díl série. No prostě piráti a moře to si musíte zahrát.

Ve SCORE se také náchází test konzole PlayStation 4, super předplatné ke kterému dostane bď GTA V na XBOX 360 nebo PLAY SATION 3 a pro PC hráče je zde připravena hra Batman: Arkham Origins a v poslední řadě je zde také vyhlášení pirátské soutěže s Assassin's Creed IV. Black Flag. A také nás pozve na první díl pořadu APPLIKACE, který bude Prima Cool vysílat kažou sobotu po o o o obědě a po pořadu RE - PLAY.

Bonus

Bonusem ve SCORE 240 je příručka pro hráče WoT. Poradí jak začátečníkům tak pokročilým a nejdete v ní bonusy v hodnotě 10 EUR a to se vyplatí NE ?

 

A tak to je še pokud se vám naše reportáž časopisu SCORE líbíla napište nám zde svůj kometář. A zase někdy u SCORE naviděnou.